Suositukset

”Elämässä tarvitaan joskus hyvää onneakin, ja kohdallani onni on ollut saada Jelena opettajakseni.  Tuon voin sanoa yhtään liioittelematta, koska olen oppimistuloksistani yllättynyt positiivisesti itsekin.  Jelenan kyky tulkita oppilaan ominaisuuksia, pitkäjänteisyys, ystävällinen ja rakentava tyyli käsitellä oppilasta yksilönä ovat varmaankin ne tärkeimmät asiat, jotka tekevät jokaisesta pianotunnista niin miellyttävän kokemuksen.  Aina on ollut mukava odottaa seuraavaa tuntia.  Olenhan näkyvästi yli 40 v, ja joku voisi jopa ajatella, etteihän tuossa iässä enää mitään opi.  Sanon, että oppimiseen ei tarvita hyvän opettajan lisäksi kuin aito kiinnostus, jota minulla onkin kyllä ollut pienestä pitäen kosketinsoittimiin, mutta ei mahdollisuutta tms. tekosyytä aloittaa opiskelua.  Kiitän kyllä itseänikin hieman, että uskalsin ylittää tuon kynnyksen, joka olikin loppujen lopuksi hyvin matala.  Tämähän on myös taloudellisesti melko huokea harrastus.  On yllättävän mukavaa tarjota lähipiirille musiikkia kuultavaksi omin sormin soitettuna, vaikka kappaleita onkin kertynyt vasta muutama ”ohjelmistoon” ensimmäisen vuoden aikana.  Uskon tämän harrastuksen positiiviseen voimaan, erityisesti harrastajalle itselleen.  Aidosti kiitos Jelena, ja onneksi olkoon uuden, hienon toimipaikan johdosta!”

Rovaniemellä 23. lokakuuta 2017
Mika Sasinsaari
Yrittäjä

”Opiskeltiin yhdessä siskoni kanssa Jelenalla monta vuotta ja muistelemme vieläkin lämpimästi kuinka hienoa ja rikastuttavaa oli oppia soittamaan pianoa hänen avustuksellaan.  Jelena on opettajana taitava, todella kärsivällinen, tarkka ja ymmärtäväinen.  Hän opettaa jokaista oppilasta yksilöllisesti ja menee oppilaan tahdin mukaan.  Pianotunnit olivat näin mielekkäitä,  ja hänen tunneilleen oli aina mukava mennä.  Kiitos Jelenalle hyvästä opetuksesta!”

Tampereella 29. joulukuuta 2017
Valeria ja Ksenia Tchikhanova

 

”Minulla on kokemusta Jelenan pianonsoiton opetuksesta useiden vuosien ajalta.  Jelenan opetuksessa soittotaitoni kehittyivät nopeasti, ja tunneille oli aina mukava mennä.  Vuorovaikutus toimi välillämme hyvin.  Opetus oli tasokasta ja innostavaa.  Sain myös itse vaikuttaa ohjelmistoon ja tuntien sisältöön, mikä oli mukava asia.  Suosittelen Jelenaa lämpimästi pianonsoiton opettajaksi”

Rovaniemellä 29. elokuuta 2017
Sofia Hosionaho
Terveydenhoitaja

 

”Jelena on toiminut pianonsoitonopettajanani 12 vuotta. Hänen pedagoginen toimintansa on todella ammattitaitoista, sekä hän on musikaalisesti taitava ja lahjakas. Opettajana Jelena on kannustava ja oppilaan toiveet ja tarpeet huomioon ottava. Jelena itse on aurinkoinen, sydämellinen, sekä hän todella panostaa työhönsä.”

Rovaniemellä 30. elokuuta 2017
Rosa Alakurtti
Opiskelija

 

”Jelena Teittinen toimi pianonsoiton opettajanani Lapin musiikkiopistolla vuoteen 2007 asti. Hän on tarkka ja sydämellinen opettaja, joka paneutuu teoksiin koko olemuksellaan. Hänen pedagogiikkansa on ikäluokat huomioonottavaa ja johdomukaista. Opiskelu hänen johdollaan on itse musiikin, ei vain yhden instrumentin sävelkierroksen, kokonaisvaltaista kuulemista. Tavoitteellisuus hänen opetuksessaan näkyy erilaisten aikakausien sekä säveltäjien perusteellisessa tutkimisessa sekä huolellisessa valmistelussa esiintymisiä varten. Hän keskittyy opetuksessaan musiikin kaikkien osa-alueiden hallintaan, alkaen filigraanista sormitekniikasta päättyen sävellajien ja prima vista-soiton hallintaan. Fysiologiset kordinaatiotaidot sekä musikaalisen korvan kehittäminen ovat hänelle etusijalla. Opettajana hän on turvallinen ja optimistinen auktoriteetti. Hänen kauttaan oppilas voi löytää ilon pianonsoitosta, joka on rakennettu varmalle musikaaliselle pohjalle. Suosittelen Jelena Teittisen opetusta lämpimästi.”

Berliinissä 31. elokuuta 2017
Amanda Martikainen
Oopperalaulaja

 

”Olen ollut Jelenan piano-oppilaana useamman vuoden. Jelena on opettajana kannustava. Hänen opetuksensa saa aikaan tuloksia. Jelena opetti minulle, miten harjoittelulla saa aikaan jotain, mistä voi nauttia täysin siemauksin. Hän osasi vaatia minulta tarpeeksi ja musiikillinen identiteettini vahvistui. Aluksi vaikealle tuntuvasta kappaleesta kuoriutui kaunista musiikkia. Sain kokea monta onnistumisen tunnetta, joista yksi soittaessani kevätjuhlakonsertissa. Pyrin opiskelemaan Oulun yliopistoon musiikkikasvatusta. Kuka olisi uskonut, että saisin tänä päivänä työskennellä musiikinopettajana. Kiitos kuuluu Jelenalle, joka oli osana auttamassa ja tukemassa valmistautumista pääsykokeisiin. Jelena osaa opettaa luontevasti sekä kohdata oppilaan tämän omalla tasollaan.”

Oulussa 1. syyskuuta 2017
Reetta Immonen
Musiikinopettaja

 

”Jelena on tarkka ja perusteellinen opetuksessa ja soittamisen tekniikoissa. Hän on hyvällä tavalla vaativa opettaja. Jelena on kannustava, innostava, sydämellinen, taitava ja luotettava.”

Rovaniemellä 3. syyskuuta 2017
Tarja Säkkinen
(Tarja ja hänen poikansa Jarkko olivat Jelenan oppilaana)