Hinnasto ja säännöt

Opetusajat
Opetusvuosi jakaantuu syys- ja kevätlukukauteen. Syyskaudella opetusviikkoja on 18 (elo-joulukuu) ja kevätkaudella 18 (tammi- toukokuu).

Kummankin kauden lopussa on konsertti, joka sisältyy opetusviikkoihin; jokainen joka haluaa, voi esiintyä kannustavalle yleisölle – tai kuunnella ja liittyä osallistujien joukkoon vasta seuraavalla kerralla.

Koulujen loma-aikoina ei ole opetusta.

HINNASTO (sis. alv:n) – Huom. joustavat maksuehdot!

SYKSY   –   18 opetuskertaa KEVÄT   –   18 opetuskertaa
yksilö-opetus €/kk 2 erässä 1 erässä yksilö-opetus €/kk 2 erässä 1 erässä
45 min 212 2 x 531 1062 45 min 212 2 x 531 1062
60 min 266 2 x 667 1332 60min 266 2 x 667 1332

Kuukausimaksu on lukukausimaksu jaettuna 5 kuukaudelle.

Perhealennus: 50€/lukukausi/seuraava aloittava perheenjäsen

Tammikuusta 2018 alkaen maksaessa käyvät myös SMARTUM, TYKY JA EDENRED-setelit, kortit ja sovellukset!

Säännöt
Amoroso-Pianokoulussa ei ole pääsykokeita, vaan oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos epäröit aloittaa, voit saada ilmaisen 30 min. kokeilutunnin!
Soittotunnit maksetaan joko kuukausittain, kaksi kertaa lukukaudessa tai koko lukukauden ajalta laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä. Huomautusmaksu on 5€/lasku. Laskut lähetetään oppilaille sähköpostiin PDF-tiedostona. Paperilaskusta peritään 5€ laskutus-lisä.

Oppilaan puolelta irtisanomisaika on 30 päivää eli oppilas maksaa yhden kuukausimaksun lopettamisilmoitusta seuraavalta ajalta. Oppilaan lopettaessa maksu palautetaan – ottaen huomioon irtisanomisaika – käymättä jääneiden tuntien osalta.

Irtisanominen vahvistetaan aina kirjallisesti (paperisena tai sähköpostitse). Uusia oppilaita otetaan myös kesken vuoden, jos paikkoja vapautuu, jolloin hinta määräytyy jäljellä olevien opetuskertojen mukaan. Oppilaspaikka pysyy automaattisesti seuraavalle lukukaudelle syksystä kevääseen ja keväästä syksyyn.

Tuntien peruuttaminen
Amoroso-pianokoulussa noudatetaan samanlaisia käytäntöjä kuin yleensäkin musiikkioppilaitoksissa/-kouluissa: opettaja on varautunut olemaan paikalla koko lukukauden ajan etukäteen sovitun aikataulun mukaan, joten soittotunteja ei korvata oppilaan ”tavanomaisen” esteen sattuessa (sairaus, lomamatka, työmatka, koulun tilaisuudet tms. satunnainen este), mutta opettaja korvaa tunnit, jos este on ollut hänestä itsestään johtuva. Perumisesta ilmoitetaan viestimällä. Kuitenkin, esteen sattuessa oppilaat voivat keskenään sopimalla vaihtaa tunteja. Opettajan pitäisi tietää vaihdoista etukäteen.

Jos kuitenkin oppilas on pois useampia peräkkäisiä soittotunteja sairauden takia, opettaja pyrkii mahdollisuuksien mukaan korvaamaan niistä osan. Toivottavasti soittotunneille ei tulisi kuumeisia ja flunssaisia oppilaita, koska se saattaa tietää palkattomia sairauslomapäiviä opettajalle :( kun muiden soittotunnit on peruttava opettajan sairastuessa.

Toivoisin yhteydenottoa viestimällä, koska opetuksen aikana en ehdi vastaamaan puhelimeen :)